Prøve skihopping?


Lar du deg fascinere av tanken om å fly på ski? Ønsker du å begynne med en utendørsaktivitet som kombinerer fart, spenning og mestring? Vi er en gjeng hoppere i alle aldre og nivåer. Vi har utstyr til utlån for både sommer- og vinterhopping. Ta kontakt på ostaker@live.no ved interesse.

Hvordan flyr man?
Som nybegynner starter man i de minste bakkene. Så tar man steget videre fra f.eks. 5 meter til 10meter, 20m, 30m, 40m, 60m, 70m og 90m. Etter noen år med trening er det kanskje mulig å ta steget helt opp til storbakken på 120 meter i Holmenkollen.

Noe for meg?
Barn og voksne på alle nivåer er velkommen. Mestringsgleden er høy og den indre drivkraften er sterk. For barn fra 5-6 år og oppover arrangerer vi hoppskole hver vinter i minibakkene i Linderudkollen. De voksne trener en til to ganger i uka året rundt også, så her er det bare å ta kontakt for et sosialt og inkluderende miljø. Erfaringsnivået spenner helt fra nybegynnere til hoppere i Holmenkollen. Vi benytter oss hovedsakelig av Linderudkollen og Midtstulia rekruttanlegg både sommer og vinter.

Er det dyrt?
Nei, det er ikke dyrt. Vi har utstyr til utlån for både sommer- og vinterhopping. Lurt å ha egen hjelm, men det kan man også få låne. Etterhvert kan man kjøpe eget utstyr da det er mye bra og rimelig bruktutstyr tilgjengelig på Finn og på Facebooksiden Kjøp og salg av hopputstyr.

Begynn med skihopping
Kontakt oss uansett årstid på ostaker@live.no

Telenor Karusell i småbakkene
Trening I den store bakken
lagt til handlevogn